dijous, 21 de febrer del 2013

"Gastrocat - Passaport Català Gastronòmic"


Gastrocat, "el primer passaport català que ja es pot fer servir", amb aquesta i altres frases, presenten aquest nou producte. Un producte que des de fora sembla que té intenció clara de potenciar la gastronomia catalana, i us preguntareu, com?

Els seus creadors (tres joves emprenedors de la localitat de Terrassa), varen decidir crear aquest "passaport català", amb l'especialització de la gastronomia catalana. Aquest passaport té el mòdic preu de 12€, i té, com ja he dit l'objectiu de promocionar la cuina catalana. 

I podem utilitzar el passaport?  
Doncs ben senzill, l'objectiu és trobar molts restaurants, que simplement ensenyant aquest passaport, segellin la pàgina corresponent, i al mateix moment, ens facin un 10% de descompte de la factura total de l'àpat consumit en aquell establiment. 

A quants i quins restaurants puc gaudir del servei del Gastrocat?
Doncs de moment, amb 15 dies de funcionament, un total de 35 restaurants repartits per tot  el territori català, s'han adherit a la iniciativa d'aquests joves emprenedors. I té tota la pinta de que aquest nombre, no pararà de créixer, durant temps i temps. Els restaurants d'aquest projecte els podreu trobar a la pàgina web de Gastrocat

Un cop gaudit d'aquell restaurant, ja no ens hi tornaran a fer descompte amb el mateix passaport. Aclarim-ho, i un cop tinguis tot el passaport ple dels segells dels restaurants (20 restaurants), Gastrocat, et fa un regal més un passaport nou, que amb aquest nou document, ja podràs tornar als establiments que vares anar, i que et tornin a fer-te el descompte o descobrir-ne de nous. 

De tal manera, que has descobert 20 restaurants de Catalunya, que tenen sobretot, menjar de casa, artesà i demés...i reps un obsequi per haver utilitzat el passaport

Per últim com és obvi, cada restaurant no tindrà una estelada a la porta de l'establiment, però es pot suposar, que si s'està dins d'aquesta iniciativa, s'està fent promoció per la causa... 

Un punt important d'aquest business, és que el 20% dels guanys d'aquesta empresa, va destinada exclusivament a menjadors socials de Catalunya. 

que-ningu-es-quedi-amb-gana-gastrocat

Així, que ja sabeu, a gaudir del menjar típic català, fent país per doble via! Salut i Seny!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada