dijous, 14 de febrer del 2013

"El nan casteller"

El nan casteller, es tracta d'un joc per a petits i no tant petits, amb les semblances d'un simple joc de construccions de "fustetes"; la peculiaritat d'aquest joc, és que les peces són "castellers" i amb aquests "castellers" has d'aconseguir construir ... CASTELLS!

Un concepte, que és Patrimoni Cultural Intangible reconegut per l’UNESCO des de l’any 2010 i  que per altra banda, formen part indiscutible de la identitat i la cultura catalana. 

L'empresa que el comercialitza ofereix dos lots diferents, un de 40 "castellers", per 39'95€; i el segon de 5 "castellers", per a 12'95€. Els lots, també inclouen unes "instruccions", per tal d'aprendre a fer castells humans, amb les figures de castellers. 

el nan casteller
Tot plegat una passada, alhora que és una bona manera d'iniciar els petits de la casa en distreure's amb la cultura catalana. 

Tal com s'explica a la web d'aquest producte: "La construcció de Castells és complexa i moltes vegades difícil d'entendre pels que no hi estan avesats. El “Nan Casteller” trasllada aquesta complexitat al món de la joguina, oferint la possibilitat de recrear models reals de castells i ajudant-nos a entendre, aprendre i estimar una mica més aquesta llarga tradició". 

En aquest nou joc, podem veure-hi destacat, el concepte d'innovació, en la "fusió" del típic joc de fustes de tota la vida, amb un aspecte totalment destacable de la cultura catalana, com ho són els castells humans. Tot plegat un bon exemple de la iniciativa ì l'emprenedoria catalana.

Si voleu conèixer més a fons aquest producte, podeu consultar la seva web tot clicant a el nan casteller (web) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada