dimarts, 12 de febrer del 2013

"Em vols conèixer?" - la teoria dels sis graus a la pràctica

Fitxer:Six degrees of separation.pngAvui, tot llegint l'edició de la Vanguardia en paper, m'he trobat el cas d'aquest jove emprenedor desesperat, en el seu moment, per tal de trobar feina. 

El cas d'en Michiel Das, era que fart de no trobar feina, va decidir intentar dur a la pràctica la coneguda teoria dels sis graus de separació, una teoria que diu que qualsevol persona del món, està a cinc persones de "distància" de nosaltres. Per posar un exemple, si jo volgués arribar a conèixer o a fer arribar una idea al president de la Generalitat de Catalunya, hauria de tocar simplement cinc persones, per tal de que aquest missatge arribés a mans del president de la Generalitat. 

Aquest jove, va crear una targeta de visita convencional, i les va difondre per la xarxa, tot seguint la teoria dels sis graus... Ara, treballa a la Seat, de employer branding aplicant els seus coneixements de màrqueting viral. 

De seguit podeu llegir l'article de la Vanguardia, està al màxim d'ampliat per tal de que es pugui llegir d'allò més bé. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada