dimarts, 12 de febrer del 2013

"Un món per a emprendre"

Avui, després de temps meditant-ne la seva utilitat, obro aquest bloc, per tal de poder exposar  l'opinió públicament de totes aquelles idees que et venen al cap i que podrien acabar esdevenint projectes i models de negoci principalment; donar l'opinió de vídeos, treballs, articles que es van penjant a la xarxa cada dos per tres. I com és obvi, tot amb relació amb el món de l'empresa i l'innovació constant. 

A causa de la meva inexistent experiència empresarial i emprenedora, malgrat s'intenti, aquest bloc no ha de ser una plataforma de referència ni de consulta, sino que al obrir-la pretenc, que gent jove com jo, que té una experiència inexistent en aquest apartat, o té la sort de tenir-ne i ser emprenedor, pugui consultar o adherir-se a la seva persona, aquesta iniciativa de tenir una plataforma on hi pugui consultar, donar l'opinió i xafardejar, "bombetes que s'han anat encenent al meu cap, i que la majoria es tornen a apagar", a causa de la poca confiança que li dono al tenir-les. 

Tots tenim la capacitat per a idear i per tant per a desenvolupar aquesta idea, i si tenim ganes i il·lusió, poder-ne crear un model de negoci, i acabar vivint amb això, o acabant vivint d'això

Ara, us convido a consultar, i a compartir en aquest mateix bloc, o que vosaltres us en feu un, per tal d'utilitzar-lo com a verdadera "finestra al món", i compartir alló que us motiva i us il·lusiona per el futur, amb qui voleu!
Castellers de Vilafranca
Pilar de 8 amb folre i manilles
Diada de Tots Sants 2013


Salut, seny i ... 

... i com diu un amic meu, no paris mai de persistir, sols així s'aconsegueixen coses tan grans com aquest castell, persistint i no abandonant mai! Segueix persistint per tot allò que creus, i arribaràs lluny! 
Gràcies Jordi!


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada