dimarts, 19 de febrer del 2013

Nuuuki, un model crowdfounding diferent

El passat dimecres 13 de febrer, el diari el Periódico, va publicar el naixement d'una nova xarxa social destinada a cofinançar projectes empresarials de joves emprenedors, l'anomenada Nuuuki

El seu funcionament, és el mateix que el de les empreses destinades al comú crowdfounding, en canvi aquesta empresa, des del seu dia d'obertura fins el dia 20 de març, es permet que tots els interessats en aquest servei, registrin el seu projecte a la xarxa, i a esperar a que es realitzi una selecció interna, per saber si el seu projecte és un dels afortunats.

Nuuuki, triara un total de nou projectes, a partir de l'1 d'abril. El mateix dia, la plataforma començara la seva activitat de recerca de finançament dels projectes. Qualsevol persona interessada en algun projecte, podrà comprar participacions, invertint entre 90 i 3.000 euros, i convertir-se així, en copropietari d'aquesta iniciativa i futur negoci. 

En tan sols una setmana varen rebre trenta-cinc projectes emprenedors, a la seva xarxa esperant entrar dins d'aquest pack guanyador, de nou projectes. 


http://emprenem.ara.cat/economiaialtresrimes/files/2012/10/crowdfunding1.jpg
Aquest projecte, ha estat ideat per l'emprenedor Alexis Vegas, un jove de 22 anys, que la seva experiència narra, una lluita contra el finançament dels seus projectes. La seva experiència el duu a crear aquesta xarxa social. Desprès d'acabar els estudis, va marxar a Anglaterra per perfeccionar l'anglès, durant la seva estada a Londres, va conèixer a peu de carrer, joves que venien els seus projectes a la gent, "com si es tractés d'un mercat de carrer" la gent analitzava les seves propostes, i si els hi interessava, els donava suport econòmic. D'aquí va sorgir una part de la idea de desenvolupar Nuuuki, una plataforma on-line que a través d'internet ofereix aquesta mena de servei de microfinançament o crowdfounding més especific. 

Una bona iniciativa per tal de seguir perfeccionant i/o ampliant l'oferta del mercat de crowdfounding. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada